Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Rosicky gillar stämningen på Emirates Stadium.

Rosicky hyllar fansen

sön 15 apr 2012 kl 16:56

Arsenals formstarke mittfältare, Tomas Rosicky hyllar idag Arsenals supportrar och menar att det har uppstått en speciell "kontakt" mellan fansen och laget.

Arsenal har framförallt imponerat på hemmaplanen den här säsongen då man bara förlorat tre matcher på Emirates. På de sju senaste N5-matcherna har man även mäktat med hela 24 mål. Stämningen på Emirates Stadium har i och med detta höjts och vissa menar att arenan blivit en fästning för The Gunners. Detta har inte gått obemärkt förbi på den formstarke mittfältaren Tomas Rosicky som idag har gått ut och hyllat Arsenals supportrar:

- Den senaste tiden har stämningen på våra hemmamatcher varit helt fantastisk, berättar Rosicky till Arsenal Magazine.
- Laget kan känna det och det är en stor hjälp för oss. Det är en härlig känsla att ha så passionerade supportrar bakom dig i 90 minuter. Supportrarna gör verkligen skillnaden på Emirates Stadium och vi hoppas att vi kan behålla den "kontakten" genom att vinna fler matcher.