Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hill-Wodd vill gärna se Wenger leda Arsenal så länge han vill.

Wenger uppmanas att förlänga

sön 15 apr 2012 kl 19:22

Arsenals ordförande, Peter Hill-Wood har uppmanat Wenger att förlänga sitt kontrakt med Arsenal och med det tysta kritikerna.

Den franska tränarens nuvarande kontrakt sträcker sig till 2014 men de som sitter i klubbens styrelse hoppas att han ska förlänga och stanna längre än det. Trots en dålig start på säsongen så har alltid Arsenals överhuvuden stått bakom Arsene Wenger och stödet har bara vuxit med de senaste månadernas framgångar.
- Om han skulle stanna längre än 2014 skulle det vara perfekt. Jag kan inte tänka mig någon bättre passande för laget, säger Hill-Wood till Sunday Mirror.

- Han har visat hur mycket skit det var som folk pratade om i början av säsongen. Vi hade en hemsk skadelista och det påverkade tydligt. Men ett par huvudlösa personer sade att han var tvungen att gå, att Arsene hade passerat sitt bäst före datum. Han har visat att det var nonsens. Han har en ung trupp med några fantastiska unga spelare. Han bygger ett ungt lag med en bra framtid och jag är säker på att han skulle älska att se de utvecklas.

- Jag skulle vilja att han stannar så länge som han är glad här. Han har varit med oss i 14 år och har gjort ett magnifikt jobb. Jag vill att han stannar länge och jag ser ingen anledning till varför han skulle vilja lämna.