Medlemmar: 4979 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Poldi is a gooner!

Podolski klar för Arsenal

mån 30 apr 2012 kl 13:08

Arsenal har idag bekräftat att Lukas Podoliski är klar för The Gunners. Tysken ansluter i sommar - det skriver Arsenal på sin officiella hemsida.

Lukas Podolski har gjort 18 mål i Bundesliga för sitt Köln den här säsongen. En säsong där har länkats allt mer samman med en flytt till London och Arsenal.
Det har under senare delen av våren snackats om att en affär är klar - men ingen av klubbarna har offentliggjort något.
Fram till idag.
För nu på eftermiddagen meddelar Arsenal att den tyske landslagsmannen, som är född i Polen, är klar för The Gunners.
Ett långtidskontrakt är påskrivet och Podolski bli Gooner i sommar.

Den 26-årige anfallare har spelat 96 landskamper för sitt Tyskland och gjort 46 mål.
Han kommenterar övergången så här:
“I’m so happy to be joining Arsenal Football Club and to play in the Premier League. Arsenal is one of the top clubs in Europe with a huge history. There are many top quality players at Arsenal and the style of football which the team plays is fantastic. I’m proud to become an Arsenal player and am looking forward to playing my first match at Emirates Stadium and doing my best for all the Arsenal fans. I am looking forward to becoming an Arsenal player, but at the moment, my focus is with my current club Cologne. I will give everything I have until the end of season to make sure the team finish as high as possible in the Bundesliga. There will always be a place in my heart for FC Köln".

Arsene Wenger är nöjd och säger:
"We are delighted to secure the deal for Lukas and see him as an important part of our future. He is a top-class player, a very good finisher and a proven performer at club and international level. He is a very strong player and will provide us with good attacking options."