Medlemmar: 7590 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bäst i England.

Podcast 17: Player of the Year

tis 24 apr 2012 kl 16:53

Robin van Persie har vunnit pris som årets spelare, Arsenal har kryssat mot Chelsea och nu väntar en spännande helg. Det finns således mycket att diskutera i kvällens podcast!

Bara ett par veckor återstår av säsongen och spänningen är olidlig med fyra lag som kan knipa en Champions League-plats. Bara två finns dock tillgängliga (under Manchester United och Manchester City i topp), vilket är ett av många diskussionsämnen i dagens podcast.

Det finns dock även mycket annat att prata om, t.ex. en viss Robin van Persie som idag blev den förste Arsenal-spelaren sedan Thierry Henry att vinna pris som årets spelare - både av spelare (PFA) och journalister (FWA).

Med oss den här gången har vi Jacob Hagenborn samt reportern Fredrik Tillberg. Tillsammans med programledaren Kristonel Elwe diskuteras allt som pågått under den senaste veckan och självklart lite till!

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se eller axel.asplund@arsenal.se