Bendtner spelade nästan hela matchen för Sunderland.

Rapport om utlånade spelare

tis 24 apr 2012 kl 19:56

Just nu är 19 Arsenal-spelare utlånade till olika klubbar och här följer en rapport om hur de presterat den senaste omgången. Vela stod för ett cykelsparksmål i sitt Real Sociedad.

Carlos Vela (Real Sociedad): Carlos Vela spelade hela matchen när hans Real Sociedad kryssade hemma mot Villareal. Den unga mexikanen kvitterade med fyra minuter kvar av matchen med en fin cykelspark. Detta var Velas sjunde mål på nio matcher.

Andrej Arsjavin (Zenit): Arsjavin gjorde sitt andra mål på lika många matcher när Zenit St Petersburg spelade 2-2 borta mot Kuban Krasnodar.

Ryo (Bolton): Ryo Miyaichi spelade 64 minuter av Boltons 1-1 möte med Swansea på Reebok Stadium i lördags.

Nicklas Bendtner (Sunderland): Dansken spelade 79 minuter när Sunderland spelade 0-0 mot Aston Villa på Villa Park i Birmingham.

Joel Campbell (Lorient): Campbell byttes in med 25 minuter kvar av matchen mellan hans Lorient och Lyon som slutade med vinst för Lyon med 3-2.

Henri Lansbury (West Ham): Henri Lansbury kom in med två minuter kvar av mötet mellan The Hammers och Leicester på the King Power Stadium som slutade med vinst för London-klubben med 2-1.

Pedro Botelho (Levante): Pedro spelade 86 minuter av Levantes 1-1 match borta mot Sevilla i lördags.

Vito Mannone (Hull): Mannone spelade hela matchen och fick bara se en boll passera sig in i nät när hans Hull vann hemma mot Nottingham Forest på KC Stadium i lördags.

Denilson (Sao Paulo): Brasilianaren, Denilson spelade hela matchen för sitt Sao Paulo när man hemmaslog Bragantino med 4-1 i lördags.

Kyle Bartley (Glasgow Rangers): Kyle spelade hela matchen när Rangers besegrade Hearts på bortaplan i lördags.

Craig Eastmond (Wycombe): Eastmond spelade hela matchen av Wycombes 2-1 förlust mot Charlton på The Valley.

Chuks Aneke (Preston): Chuks byttes in med 16 minuter kvar av matchen mellan hans Preston och Oldham. Det slutade 1-1 på Boundary Park.

Samuel Galindo (Gimnastic Tarragona): Samuel deltog inte i Tarragonas match i helgen.

Wellington (Alcoyano): Wellington fick sitta på bänken under alla de nittio minutrarna som spelades mellan  hans Alcoyano och Recreativo Huelva.

Benik Afobe (Reading): Afobe spelade inte när hans Reading säkrade förstaplatsen med att spela 2-2 hemma mot Crystal Palace.

Sanchez Watt (Crawley): Watt fick nöta bänk under hela matchen mellan hans Crawley och Dagenham & Redbridge i lördags. Dets lutade 1-1 på Victoria Road i Dagenham.

Sead Hajrovic (Barnet): Sead deltog inte i Barnets 3-0 förlust borta mot Soouthend i fredags.

Nico Yennaris (Notts County): Yennaris spelade inte för Notts County när man föll hemma mot Bury. Detta på grund av att han var sjuk.

Rhys Murphy (Preston): Murphy spenderade hela 1-1 mötet mellan hans Preston och Oldham på bänken.