Medlemmar: 6496 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Olsson gjorde comeback i U18-laget.

Kryss för U18 mot Watford

sön 1 apr 2012 kl 15:38

Kyle Ebecilio räddade Arsenals U18-lag från förlust i gårdagens möte med Watford. Kristoffer Olsson gjorde comeback och spelade de sista 30 minuterna.

Steve Boulds lag kom till spel som ligaledare igår när man gästade grannarna Watford i London Colney. En vinst var oerhört viktig eftersom andraplacerade Southampton bara är två poäng bakom med en match mindre spelad. Men The Gunners stod inte för någon vidare insats när man spelade 1-1 mot Watford som har sin träningsanläggning vägg i vägg med Arsenals.

Hemmalaget fick en perfekt start när man redan i den femte minuten var i ledning efter att Michael Kalu hittat nätet bakom Reice Charles-Cook. Resultatet stod sig halvleken ut men det var Arsenal som kom ut starkast efter paus och med tjugo minuter kvar av matchen skulle man kvittera genom den holländska ungdomslandslagsspelaren, Kyle Ebecilio. Detta skulle som sagt även bli slutresultatet.

Något som var positivt med matchen ändå var att svenske, Kristoffer Olsson gjorde comeback i Arsenal-tröjan efter att ha varit ryggskadad i några veckor då han byttes in med trettio minuter kvar. Nu väntar Birmingham borta den 21:a april för Arsenal Under-18s.

Watford-Arsenal  1-1
Mål:
1-0 Michael Kalu (5), 1-1 Kyle Ebecilio (70).

Så spelade Arsenal:
Reice Charles-Cook - Ben Glasgow, Elton Monteiro (C), Martin Angha, Samir Bihmoutine - Jordan Wynter, Josh Rees, Kyle Ebecilio - Anthony Jeffrey, Nigel Neita, Philip Roberts

Avbytare: Josh Vickers, Zac Fagan, James Campbell, Leander Siemann, Kristoffer Olsson.