Bendtner nätade igen för Sunderland.

Rapport om utlånade spelare

mån 2 apr 2012 kl 21:51

Just nu har Arsenal 19 spelare som är utlånade. Här följer en rapport om hur de presterat den senaste omgången. Nicklas Bendtner är fortsatt het och i målform.

Nicklas Bendtner (Sunderland): Dansken spelade hela matchen för sitt Sunderland borta mot Manchester City. Slutresultatet skrevs till 3-3 och Bendtner gjorde sitt fjärde mål på de fem senaste matcherna.

Carlos Vela (Real Sociedad): Carlos Vela spelade hela matchen när hans Sociedad vann med 4-0 hemma mot Rayo Vallecano. I den 53:e minuten gjorde han sitt sjunde mål för säsongen.

Ryo (Bolton): Ryo Miyaichi spelade 76 minuter av Boltons 3-2 vinst över Wolverhampton på Molineux i lördags.

Craig Eastmond (Wycombe): Eastmond hjälpte Wycombe till en poäng borta mot Stevenage då han fixade en straff på övertid vid underläge med 1-0. Han ska enligt rapporter spelat riktigt bra i sin defensiva roll på mittfältet.

Nico Yennaris (Notts County): Nico spelade en timme av Notts Countys 1-0 vinst över Oldham i lördags.

Vito Mannone (Hull): Vito Mannone stod hela matchen för Hull i lördags och fick plocka två bollar ur eget nät då man förlorade med 2-0 mot Coventry.

Benik Afobe (Reading): Afobe spelade åtta minuter av Readings 4-2 vinst borta på Upton Park mot West Ham.

Chuks Aneke (Preston): Chuks spelade 28 minuter av Prestons 2-0 förlust borta mot Sheffield Wednesday.

Wellington (Alcoyano): Wellington spelade hela matchen när Alcoyano vann hemma mot Sabadell med 2-1 i lördags.

Denilson (Sao Paulo): Denilson spelade hela matchen när hans Sao Paulo bortaslog Ituano med 4-2.

Pedro Botelho (Levante): Pedro spelade 89 minuter av Levantes 1-1 match mot Valencia på Mestalla igår.

Samuel Galindo (Gimnastic Tarragona): Samuel spelade 14 minuter när Tarragona kryssade hemma mot Barcelona B.

Sanchez Watt (Crawley): Watt byttes in med 16 minuter kvar av Crawleys 0-0 möte med Burton Albion i lördags.

Henri Lansbury (West Ham): Lansbury fick nöta bänk under hela West Hams förlustmatch mot Reading i lördags.

Andrej Arsjavin (Zenit): Arshavin deltog inte i Zenits 2-1 vinst mot Spartak Moskva i helgen.

Joel Campbell (Lorient): Campbell spelade inte i Lorients match i helgen.

Kyle Bartley (Glasgow Rangers): Kyle gjorde comeback från skada när han spelade hela matchen för Rangers när man slog Motherwell med 2-1.

Rhys Murphy (Preston): Murphy deltog inte i Prestons match mot Sheffield Wednesday i helgen.

Sean McDermott (Leeds): Sean spelade inte för Leeds när man föll hemma mot Watford med 2-0.