Medlemmar: 7604 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kolo var stort stöd för van Persie när han kom till klubben.

Kolo Toure hjälpte Van Persie

lör 7 apr 2012 kl 05:27

Kolo Toure är en flera gamla Arsenalspelare som kommer tillbaka till Emirates under morgondagen. Robin Van Persie ser fram emot mötet med sin forne lagkamrat.

Kolo Toure kom till Arsenal 2002 och hann med att göra 245 matcher för klubben innan han 2009 valde att krita på för Manchester City.
Två år efter Toure anslutit till klubben värvade Arsenal Robin Van Persie. Den nuvarande kapten berättar till arsenal.com om sin vänskap till ivorianen:

- Jag kommer aldrig glömma vad han gjorde för mig när jag kom till Arsenal. Under min första dag så sa han "Robin, du kan se mig som en äldre bror, är det något du undrar över är det bara att fråga. Om något är fel, kom till mig. Jag vet hur du känner för jag har varit i samma situation. Sådana saker glömmer man aldrig. För mig är han en fantastisk fotbollsspelare, men han är också en fantastisk person.