Medlemmar: 8519 st.
Visa menyn

Foto: Stefan Eriksson

Roberts gjorde ett av Arsenal två mål mot Birmingham.

U18 bortaslog Birmingham

lör 21 apr 2012 kl 17:18

Arsenals U18-lag spelade i förmiddags sin sista match för säsongen. Det blev vinst med 2-0 borta mot Birmingham Under-18 efter mål av Roberts och Ebecilio.

Nästan exakt när A-lagets derby mot Chelsea på Emirates Stadium drog igång så blåste domaren av matchen mellan Birmingham- och Arsenal U18. Det slutade med vinst för Steve Boulds grabbar med 2-0 men det var inte tillräckligt för att de skulle knipa första platsen i Academy Premier Leagues grupp A och med det ta vidare avancemang till slutspel.

Philip Roberts sköt Arsenal till ledningen i mitten av den första halvleken innan Kyle Ebecilio utökade ledningen med trettio minuter kvar av matchen. Det var holländarens (Ebecilios) tredje mål på lika många matcher. Denna vinst betyder att The Gunners som bäst kan sluta trea eftersom både Southampton och Charlton är en poäng före. I värsta fall skulle man även kunna sluta på fjärde plats då Fulham bara ligger en poäng bakom med en match mindre spelad.

Birmingham-Arsenal 0-2
Mål:
0-1 Roberts (22), 0-2 Ebecilio (61).

Så spelade Arsenal:

Sean McDermott – Hector Bellerin, Elton Monteiro, Zac Fagan, Samir Bihmoutine – Jordan Wynter, Josh Rees, Kyle Ebecilio – Anthony Jeffrey, Nigel Neita, Philip Roberts.

Avbytare: Reice Charles-Cook, Ben Glasgow, Jack Jebb, Chuba Akpom.