Medlemmar: 6067 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gibbs vill avsluta säsongen starkt.

Gibbs: "Vi har tre cupfinaler kvar"

mån 23 apr 2012 kl 16:12

Kieran Gibbs säger att de tre sista matcherna i ligan är oerhört viktiga i kampen om Champions League-platserna och jämför de med cupfinaler.

I dagsläget är det fyra lag som fightas om de två kvarvarande platserna till Champions League. Arsenal leder just nu racet men Newcastle är bara tre poäng bakom med en match mindre spelad. Bakom Newcastle ligger Tottenham och Chelsea med sex respektive sju poäng mindre än Arsenal. Även de har en match mindre spelad än The Gunners. Vänsterbacken, Kieran Gibbs menar på att det kommer bli en tuff slutspurt och hoppas att Arsenal kan ta tre poäng i de kvarvarande matcherna mot Stoke, Norwich och West Brom och med det säkra tredjeplatsen.

- Det har varit tight hela säsongen. Flera lag konkurrerar och vad som helst kan hända, berättar engelsmannen till Arsenal Player.
- Vi måste avsluta säsongen starkt. På det sättet vi ser det så måste vi vinna våra tre matcher för att säkra vår position. Vi har tre cupfinaler kvar att spela. Vi kan inte tappa fokus nu. Vi har nio poäng att vinna och vi har en position att säkra för nästa säsong. Det måste vi göra.