Medlemmar: 7604 st.
Visa menyn

Podcast 16: Varför förlorade vi?

tis 17 apr 2012 kl 17:47

Det har varit en händelserik vecka där Arsenal mött två bottenlag, vunnit den ena enkelt och förlorat den andra snöpligt. Häng med när vi tar itu med vad som egentligen hänt!

Podcasten är tillbaka den här veckan med ett helt nytt avsnitt. De två Premier League-matcherna Arsenal spelat sedan sista podcasten hamnar självklart i fokus, men vi tar även upp racet om fjärdeplatsen, formsvaga spelare och varför Arsenal egentligen förlorade igår.

Med oss den här gången har vi välkände Jocke Lander samt stockholmaren Patrik Brorsson. Tillsammans med programledaren Kristonel Elwe diskuteras allt som pågått under den senaste veckan och självklart lite till!

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se eller axel.asplund@arsenal.se