Medlemmar: 4973 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kos ska spela EM i sommar för Frankrike.

Koscielny klar för EM

ons 9 maj 2012 kl 18:17

Den franske förbundskaptenen Laurent Blanc presenterade idag tolv "overseas players" som ska spela EM i sommar. En av dem - Arsenals mittback Laurent Koscielny.

Eftersom den franska ligan fortfarande pågår har de forna Världs- och Europamästarnas förbundskapten Laurent Blanc till en början presenterat tolv spelare som ska spela EM som till vardags inte lirar på hemmaplan.
Arsenals mittback Laurent Koscielny finns med.
Det blir 26-åringens första mästerskap.

De övriga elva spelarna som Blanc tagit ut är:
Gael Clichy (Manchester City), Patrice Evra (Manchester United), Younes Kaboul (Tottenham), Philippe Mexes (Milan), Adil Ralmi (Valencia), Yohan Cabaye (Newcastle), Florent Malouda (Chelsea), Samir Nasri (Manchester City), Hatem Ben Arfa (Newcastle), Karim Benzema (Real Madrid), Franck Ribery (Bayern München).

Frankrike är i samma grupp som Sverige, England och Ukraina.