Medlemmar: 8700 st.

Ryo fick spela 26 minuter för Bolton.

Rapport om utlånade spelare

tis 1 maj 2012 kl 19:24

Just nu är 18 olika Arsenal-spelare utlånade till olika klubbar. Här följer en rapport om hur de presterat den senaste omgången. Bendtner fortsätter att producera mål för sitt Sunderland.

Nicklas Bendtner (Sunderland): Dansken spelade hela matchen av Sunderlands 2-2 möte med Ryo Miyaichis Bolton på Stadium of Light i lördags. Bendtner öppnade målskyttet med sitt åttonde ligamål för säsongen.

Joel Campbell (Lorient): Campbell spelade 81 minuter av Lorients 2-1 vinst över Marseille i fredags. Han fixade även straffen som Lorient sedan gjorde matchens första mål på.

Carlos Vela (Real Sociedad): Vela spelade 68 minuter av Sociedads 3-0 vinst över Racing Santander.

Andrej Arsjavin (Zenit): Andrej Arsjavin spelade 80 minuter av Zenit St. Petrsburgs möte med Dinamo Moskva i lördags. Matchen slutade 2-1 till Arsjavins Zenit.

Henri Lansbury (West Ham): Lansbury spelade hela matchen av West Hams 2-1 vinst över Hull på Upton Park. The Hammers slutade på tredje plats och får nu spela play off-semifinal mot Cardiff.

Pedro Botelho (Levante): 84 minuter spelade Pedro av Levantes 3-1 vinst hemma mot Granada. Han noterades för en assist till lagets tredje mål.

Ryo (Bolton): Ryo byttes in med 26 minuter kvar av Boltons 2-2 möte med Nicklas Bendtners, Sunderland i lördags.

Vito Mannone (Hull): Italienaren, Vito Mannone stod hela amtchen för Hull när man förlorade med 2-1 på Upton Park mot West ham.

Denilson (Sao Paulo): Denilson spelade hela matchen när hans Sao Paulo föll mot Santos med 3-1 i semifinalen av Paulista State Championship.

Kyle Bartley (Glasgow Rangers): Kyle spelade alla nittio minutrarna av Old Firm förlusten mot Celtic i helgen. Matchen slutade 3-0 på Celtic Park.

Craig Eastmond (Wycombe): Eastmond spelade hela matchen för sitt Wycombe mot Notts County i lördags. Matchen slutade 4-3 till Notts County efter att man vänt förlust till seger i slutminutrarna. Förlusten betyder att Eastmonds Wycombe åker ur League One och spelar nästa säsong i League Two.

Chuks Aneke, Rhys Murphy (Preston): Chuks Aneke byttes in med 19 minuter kvar av mötet mellan hans Preston och Charlton i lördags. Rhys Murphy deltog inte i matchen för Preston.

Wellington (Alcoyano): Wellington spelade 28 minuter av andra halvleken när hans Alcoyano förlorade borta mot Samuel Galindos, Gimnastic Tarragona med 2-0.

Sanchez Watt (Crawley): Watt byttes in med 12 minuter kvar av matchen mellan Crawley och Hereford på Broadfield Stadium i lördags. Matchen slutade 3-0 till bortalaget Hereford.

Benik Afobe (Reading): Afobe deltog inte i Readings förlustmatch borta mot Birmingham i helgen.

Sead Hajrovic (Barnet): Hajrovic deltog inte i Barnets 4-0 vinst över AFC Wimbeldon på Underhill Stadium i lördags.

Samuel Galindo (Gimnastic Tarragona): Samuel Galindo deltog inte i Tarragonas vinstmatch hemma mot Wellingtons Alcoyano i lördags.