Medlemmar: 6223 st.
Visa menyn

Podcast 19: En galen omgång

tis 8 maj 2012 kl 20:27

En galen säsong, en galen omgång och en match som kommer avgöra hela vår säsong är huvudtemat i veckans podcast. Det snackas även värvningar och lite annat gott och blandat!

Arsenal har bara en match kvar att spela den här säsongen och för motståndet står West Bromwich på The Hawthorns. Den nyblivne landslagstränaren Roy Hodgson gör sin sista match som tränare för WBA och vill troligtvis avsluta den med en vinst. Problemet är att Arsenal som är det gästande laget är mer eller mindre tvungna att vinna sin sista match för säsongen för att säkra tredjeplatsen.

The Gunners kunde mer eller mindre ha säkrat den platsen i hemmamatchen mot Norwich, men misslyckades med att vinna och tappade två viktiga poäng i jakten på de åtråvärda Champions League-platserna. Tack vare poängtapp hos både Newcastle och Tottenham är man dock fortfarande trea, någonting som både kan båda gott och ont.

Dagens gäster - ordförande Axel Asplund och medlemmen Sebastian "GoonRambler" Parkkila - tar itu med vad som egentligen hände förra lördagen samt vad de tror om den kommande matchen mot West Brom. Tillsammans med Kristonel Elwe diskuteras det även eventuella värvningar och vad som mycket väl kan bli en spännande sommar.

VIKTIGT: Podcasten hittas nu förutom på Soundcloud även på iTunes. Allt ni behöver göra är att klicka på den här länken så kan ni välja hur ni vill lyssna på den, antingen via iTunes (går även att ladda ner via bl.a. iPhone) eller via Souncloud! Värt att notera är dock att det kommer upp på iTunes först ett par timmar efter att det kommit upp på Soundclod.

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se eller axel.asplund@arsenal.se