Medlemmar: 6115 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här skjuter Koscielny Arsenal direkt till Champions League.

Podcast 20: Kos we are worth it

tis 15 maj 2012 kl 11:16

En galen säsong är äntligen över och Arsenal lyckades i sista omgången säkra en Champions League-plats. Dagens podcast tar upp årets säsong, matchen mot WBA och mycket annat!

Arsenal har en vana att aldrig göra det lätt för sig själva och det stämde inte minst under säsongens sista match mot West Bromwich. Efter att ha tagit ledningen tidigt släppte man in två mål innan man kvitterade och tog ledningen tack vare mål från Andre Santos och Laurent Koscielny.

The Gunners säkrade i och med segern en tredjeplats i Premier League samt en plats i nästa års Champions League. En galen säsong är över och det finns således mycket att disktuera, inte bara om matchen mot WBA, utan även om säsongen i sin helhet.

Dagens gäster, Axel Asplund och Jocke Lander, diskuterar allt det som hänt under senaste veckan, senaste året och det som komma skall. Sätt er ner, ta en kopp kaffe och njut till ännu en podcast här på Arsenal Sweden!

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se eller axel.asplund@arsenal.se