Medlemmar: 4735 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

RvP välkomnar glatt Podolski.

Rvp hyllar Lukas Podolski

tor 3 maj 2012 kl 23:06

Skyttekungen Robin van Persie hyllade nyförvärvet Lukas Podolski under kvällens FWA Awards-gala. - Han är en riktigt bra spelare.

Robin van Persie tog under kvällen emot sitt pris som årets spelare som han tilldelats av de engelska sportjournalisterna.
I samband med detta pratade holländaren med SKY om The Gunners senaste tillskott - Lukas Podolski.
- Han är en riktigt bra spelare. Han har spelat 91 eller 92 landskamper för Tyskland. Det säger allt. Han har erfarenhet och har spelat på högsta nivå under många år, säger van Persie.
- Podolski är en bra karaktär att ha i laget för han är en vinnare. När vi mötte Köln i en träningsmatch i somras kan man se det, även fast det var en träningsmatch. Vi är väldigt glada att han kommer till Arsenal

Holländaren pratade även om sin framtid. Han bekräftade att han ska sätta sig med Arsene Wenger och ledningen efter säsongen.
- Det är planen. Vi har inte bestämt ett datum, men jag kommer att ha ett möte med Wenger som vi brukar ha. Vi kommer att prata om min framtid och flera andra saker.
- Arsenal är en otrolig klubb. Jag är den spelare som jag är idag tack vare Arsenal. När jag skrev på för Arsenal var det en dröm som gick i uppfyllelse.
van Persie sade också att han "whatever happens with me I always will be a Gunner" vilket kan tolkas på flera sätt.