Medlemmar: 4735 st.
Visa menyn

Martinez lånas ut till Oxford

lör 5 maj 2012 kl 08:21

Den 19-årige reservmålvakten, Damian Martinez lånas ut från Arsenal till Oxford United för den resterande delen av säsongen.

Arsenal har idag meddelat att målvakten, Damian Martinez lånas ut till League Two-laget Oxford United. Både Oxfords första- och andra målvakt är båda borta med skador för resten av säsongen så den 19-årige Arsenal-keepern kommer till Chris Wilders lag för att hjälpa de till en play-off plats i matchen mot Port Vale på lördag.

Den Argentinska ungdomslandslagsspelaren som kom till Arsenal från Independiente i augusti 2010 har etablerat sig själv som första valet i reservlaget den här säsongen då han gjort 12 matcher. Arsenals reserver spelade sin sista match för säsongen i onsdags så Martinez kommer till Oxford för att få nödvändig A-lagserfarenhet och för att hjälpa laget i en viktig del av säsongen.