Medlemmar: 8807 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Stannar Robin i Arsenal?

van Persie mot nytt kontrakt

tor 10 maj 2012 kl 09:21

Rapporter idag säger att Arsenal är mycket förhoppningsfulla att Robin van Persie ska skriva på ett nytt långtidskontrakt med The Gunners och stanna i klubben karriären ut.

Det är Daily Star som pratat med Arsenals ordförande Peter Hill-Wood och han berättar efter samtal med Arsene Wenger att klubben har stora förhoppningar att den holländske skyttekungen kommer att skriva på ett nytt kontrakt i nästa vecka.
- Vi har inte pratat med Robin ännu, men jag har gjort det med Arsene nyligen. Han är väldigt förhoppningsfull att han stannar och det är jag också, säger Hill-Wood.

RvP leder Premier Leagues skytteliga - och kommer med största sannolikhet att vinna den också i och med att tvåan Wayne Rooney måste göra fem mål i slutomgången för att gå om.
Holländaren har efter säsongen bara ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt och om inget extraordinärt bud kommer in så kommer han att stanna skriver Daily Mail.
De hänvisar till nära vänner till van Persie plus det att han och frun Bouchra nyligen köpt ett nytt hus i London och inte är så sugna på att flytta.