Medlemmar: 7604 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

EM nästa för van Persie

RvP med i Hollands EM-trupp

mån 7 maj 2012 kl 14:56

Arsenals skyttekung Robin van Persie har idag, föga överraskande, tagits ut i den första Holländska EM-truppen.

Hollands förbundskapten Bert van Marwijk har idag tagit ut sin första preliminära EM-trupp. Där finns så klart Arsenals anfallare Robin van Persie med.

Här är den holländska truppen:

Målvakter: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle), Erwin Mulder (Feyenoord) Maarten Stekelenburg (Roma), Michel Vorm (Swansea).

Försvarare: Vurnon Anita (Ajax), Khalid Boulahrouz (Stuttgart), Wilfred Bouma (PSV), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Malaga), Erik Pieters (PSV), Gregory van der Wiel (Ajax), Nick Viergever (AZ), Ron Vlaar (Feyenoord), Stefan de Vrij (Feyenoord), Jetro Willems (PSV).

Mittfältare: Ibrahim Afellay (Barcelona), Mark van Bommel (Milan), Nigel de Jong (Man City), Adam Maher (AZ), Hedwiges Maduro (Valencia), Stijn Schaars (Sporting), Wesley Sneijder (Inter), Kevin Strootman (PSV), Rafael van der Vaart (Tottenham), Georginio Wijnaldum (PSV), Urby Emanuelson (Milan), Arjen Robben (Bayern München).

Anfallare: Klaas Jan Huntelaar (Schalke), Siem de Jong (Ajax), Luuk de Jong (Twente), Ola John (Twente), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (PSV), Luciano Narsingh (Heerenveen), Robin van Persie (Arsenal).