Medlemmar: 6108 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

van Persie vann skytteligan och utsågs till Premier Leagues bästa spelare.

Podcast 21: Säsongssammanfattning

tis 22 maj 2012 kl 19:58

Sista podcasten för säsongen är kommen och av naturliga skäl blir det en stor sammanfattning av året som varit. Det bästa, det sämsta, det underbara, det dåliga - allt som ni kan tänka er!

En lång säsong är slut och medan det inte slutade med guld och gröna skogar har det varit en minnesvärd resa med många fantastiska ögonblick. Under säsongens gång har vi haft veckoliga podcasts som varit väldigt uppskattade av er med tanke på att lyssnarantalet bara växt och växt.

Under sommaren kommer vi jobba mycket med att stå för en ännu bättre podcast under nästa säsong samt mycket annat som vi inte kan avslöja ännu. Innan dess gäller det dock att ta avsked av säsongen som varit och det gör vi idag med diskussioner om allt som hänt under året som gått.

Dagens gäster - Joakim "Jokkster" Lagerqvist, Andreas Andersson & Jacob Hagenborn - beskriver, diskuterar och ser tillbaka på allt det roliga, tråkiga, dåliga och underbara som hänt samt diskuterar vad som komma skall. Ta en kopp kaffe, lägg er ner i soffan och njut av säsongens sista podcast.

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se eller axel.asplund@arsenal.se