Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal vill skicka Chamakh till Frankrike och plocka in Olivier Giroud.

Dagens transfersnack

lör 26 maj 2012 kl 09:17

Sommaren är här och Silly Season är igång på allvar. Från och med nu så kommer Arsenal.se varje dag att ge er de hetaste transferryktena varje dag. Häng med!

Vi öppnar med Robin van Persie-gate. Holländaren har ännu inte skrivit på ett nytt kontrakt med Arsenal och anfallaren har kopplats samman med en rad klubbar. Idag säger dock Bacary Sagna att han tror att RvP stannar i Arsenal - och han vill även se att The Gunners köper loss Yann M'Vila.
Läs mer här!

Det vekar dock som att Eden Hazard har bestämt sig. Och enligt franska medier har belgaren valt Manchester United som sin nästa klubb. Han har jagats av en rad storklubbar, däribland Arsenal.
Läs mer här!

Arsenal har under en tid varit på jakt efter Dortmunds japanske spelfördelare Shinji Kagawa. Det har även Manchester United - som nu fått ett bud på 16 miljoner Euro nobbat av tyskarna.
Läs mer här!

Clint Dempsey, en annan spelare som Arsenal har sagts jaga, ska ha meddelat sin nuvarande klubb Fulham att han vill ha en ny utmaning och spela Champions League. Dempsey gjorde 23 mål för Londonklubben förra säsongen.
Läs mer här!

Arsenalkeepern Vito Mannone har inte gett upp hoppet om att skriva på ett permanent avtal med Hull - trots att tränaren Nick Barnby lämnat klubben. Italienaren har varit utlånad till Hull under två perioder.
Läs mer här!

Arsenal ska ha erbjudit £6,4 miljoner och Marouane Chamakh för att få Montpelliers anfallare Olivier Giroud, som gjorde 21 mål för ligavinnaren. Anfallaren har kontrakt till 2014.
Läs mer här!

Ajax belgiske mittback Jan Verthongen har sagt åt Tottenham "sign me up och risk losing me to Arsenal".
Läs mer här!

Enligt Daily Mirror ska Arsenal vara beredda att låna ut Ryo Miyaichi till Bolton hela nästa säsong.