Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Flera klubbar jagar Carlos Vela.

Dagens transfersnack

mån 28 maj 2012 kl 09:22

Dagens stora snackis är Bilbaos anfallare Fernando Llorente - ett rykte som cirkulerat på Twitter. Häng med i dagen genomgång i silly season-träsket.

I natt började initierade Arsenalsupportrar skriva på Twitter att The Gunners är nära att värva Bilbaos gänglige anfallare Fernando Llorente. Ryktet ska tydligen florera i Bilbao. Affären ska vara klar och det ska tydligen vara en presskonferens på gång.
Kortfattat kan man säga att detta är silly season när den är som allra bäst.

Odil Ahmedov, Anzhis mittfältare, säger återigen att han gärna spelar i Arsenal. Den 24-årige uzbeken valdes förra säsongen till lagets bäste spelare.
Läs mer här

Schweiz förbundskapten Ottmar Hitzfeld har sagt till schweizisk media att han tycker att Johan Djourou borde byta klubb så att han får mer speltid, annars kan han inte garantera mittbacken speltid i landslaget.
Läs mer här

Ett flertal klubbar ska vara intresserade av Carlos Vela, som varit på lån hos Real Sociedad den här säsongen. En försäljning ska tydligen inte vara långt borta.

Wigan Mohamed Diame har fått tillåtelse att lämna Senegals landslagstrupp för att åka till England och hitta en ny klubb. Arsenal, Tottenham och Aston Villa ska vara intresserade. 24-åringens kontrakt med Wigan går ut i sommar och Diame kan gå på fri transfer.
Läs mer här