Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Giroud kan lämna Montpellier i sommar säger klubbens president.

Dagens transfersnack

tis 29 maj 2012 kl 09:44

Dagens resa i silly season-djungeln tar oss från Man Citys holländare Nigel De Jong via Marseille och Valbuena till Robin van Persies mamma. Häng med!

The Sun har fiskat upp ett citat från Robin van Persies mamma Jose som tycker att sonen ska stanna i Arsenal. Hon säger att "Arsenal älskar honom och det är ett bra skäl att stanna". Återstår att se hur stor inverkan mamma Jose har på sin son.
Läs mer här

Caughtoffside.com uppger att Arsenal ska vara trötta på att Yann M'Vila-affären gått i stå och skriver nu att Arsene Wenger är redo att försöka värva Manchester Citys holländske mittfältare Nigel De Jong.
Läs mer här

En spelare som Arsenal uppgetts ha velat ha länge, Mathieu Valbuena, kommer inte att lämna Marseille i sommar.
Läs mer här

En annan spelare som det snackats om lite löst lite då och då är Chelseas Salomon Kalou. Nu ser det dock ut att vara klart att ivorianen lämnar England och Chelsea för Tyskland och Schalke 04.
Läs mer här

Montpelliers president Louis Nicollin har sagt att Oliver Giroud och Mapou Yanga-Mbwia kan lämna klubben i sommar om bara buden är de rätta.
Läs mer här

£28 miljoner pund kostar Fernando Llorente att köpa loss från Bilbao enligt en klausul i anfallarens kontrakt (har ett år kvar med Bilbao).
Läs mer här

Arsenal har meddelat Theo Walcott att man kommer att diskutera hans kontraktssituation efter EM. Engelsmannens nuvarande avtal med The Gunners går ut sommaren 2013.
Läs mer här