Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Stefan Eriksson

Olsson kanske får chansen i någon av träningsmatcherna i sommar.

Klart med tre nya träningsmatcher

fre 1 jun 2012 kl 13:36

Sedan tidigare har Arsenal gjort klart med träningsmatcher i Asien och Nigeria och nu har man även bekräftat tre nya matcher som man ska spela på försäsongen.

Den första utav de tre nya matcherna att presenteras var den mot Stevenage FC och den kommer att spelas den 28 juli på Lamex Stadium. Arsenal kommer att ställa ett ungt lag på banan innehållande reserver och möjligtvis någon från U18 då A-laget befinner sig på sin "Asia Tour" just då. Under förra sommaren möttes Arsenal och Stevenage i en träningsmatch också, den slutade med vinst för The Gunners med 1-0. Det här året har man chans att få spela mot den förra Arsenal-spelaren Luke Freeman som lämnade för Stevenage i januari.

Dagen efter att man bekräftat matchen mot Stevenage kunde Arsenal meddela att man kommer att delta i "Markus Liebherr Memorial Cup" som arrangeras av Southampton på St Mary´s Stadium lördagen den 14 juli. Turneringen består av tre lag och Arsenal är det sista laget som anslutit sig. Sedan tidigare är Glasgow Rangers och Southampton klara för träningsmatcherna som alla spelas den 14 juli. Arsenals första match är mot Rangers klockan 19.45 innan man möter The Saints klockan 21.00. Matcherna spelas 1x45 minuter.