Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Manchester City fiskar vidare efter van Persie.

Dagens transfersnack

lör 2 jun 2012 kl 08:25

Ny månad och EM närmar sig med stormsteg. Det surras så klart om Arsenals spelare och vi tar oss ett varv i den sedvanliga silly season-djungeln. Häng med!

Vi öppnar med Hollands Ibrahim Afellay. Den offensiva Barcaspelaren är väg bort från klubben som satt en potentiell prislapp på 6 miljoner pund. Media har skrivit om att van Persie ska vara sugen på att se sin polare Afellay i Arsenal. Newcastle och Tottenham ska också vara intresserade.
Läs mer här

Manchester Citytränaren Roberto Manchini har sagt att klubben kommer att göra ett försök att värva Robin van Persie om holländarens förhandlingar med Arsenal faller ihop om ett nytt kontrakt. Pris: 25 miljoner pund.
Läs mer här

Real Soceidad vill köpa loss Carlos Vela från Arsenal och göra hans vistelse i Spanien permanent. Anfallaren värderas till 6 miljoner pund av Arsenal.
Läs mer här