Medlemmar: 4732 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Här är nyheterna i shopen.

Nyheter i webbshopen

tis 12 jun 2012 kl 11:21

Arsenal Sweden lanserar idag två nya t-shirts. Välkommen till supporterklubbens webbshop för att lägga in order.

Tröjorna finns i lager för omgående leverans. De kostar 199:- styck. Den ena är röd med den gamla skölden och texten "Arsenal - Pride of London" och den andra är vit med texten "North London is forever Red".
Tröjorna finns i storlekarna small till XXXL.
Klicka här för att komma till shopen.

INFO OM MATCHTRÖJEORDERN:

Halva den första leveransen har anlänt och med största sannolikhet kommer de resterande lådorna till oss imorgon. Detta innebär att tröjorna kommer att packas och skickas ut på torsdag. Så ni som lade er order före den 18 maj kan förvänta leverans på fredag om allt går som planerat.