Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Paul Merson tycker van Persie gör fel.

Merson sågar van Persies beslut

ons 4 jul 2012 kl 23:08

Robin van Persie meddelade idag att han inte kommer att förnya sitt kontrakt med Arsenal. Beslutet får hård kritik av gamle spelaren och Sky-experten Paul Merson.

På sin hemsida skrev Robin van Perise att han inte kommer att skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal. Hans nuvarande går ut nästa sommar och det kommer bli intensiva veckor av spekulationer nu. Stannar han kontraktet ut eller säljer Arsenal honom direkt.

Beskedet har i alla fall väckt starka reaktioner och den gamle spelaren, Paul Merson, numera expert på Sky passade på att tycka till.
Rejält.
- Det är inte många spelare som lämnar Arsenal och sedan inte ångrar sig. Det är en fantastisk klubb. Jag är faktiskt lite besviken. Men nu har han bränt broarna. Om han kommer tillbaka och de inte säljer honom kommer han att bli slaktad av fansen. Dom kommer att bli besvikna. Han är en toppklasspelare, sade Merson i Sky Sports News.