Medlemmar: 7256 st.
Visa menyn

Foto: Stefan Eriksson

Svenske Kristoffer Olsson öppnar dörren till A-laget.

Kristoffer Olsson med i truppen

fre 13 jul 2012 kl 16:13

På lördagen spelas säsongens första träningsmatcher i Southampton. Kristoffer Olsson är uttagen i den unga trupp som åker till St Mary's.

De Arsenalspelare som inte deltog i EM-slutspelet har tränat under den senaste veckan och nu väntar säsongens första träningsmatcher för The Gunners. På lördagskvällen väntar två 45-minutersmatcher i Markus Liebherr Memorial Cup. Arsenal inleder klockan 19.45 mot Anderlecht och avslutar klockan 21.00 mot Premier League-nykomlingen Southampton.

EM-spelarna, däribland nyförvärven Lukas Poldolski och Olivier Giruod, saknas i Arsenaltruppen uppger Arsenal.com. Däremot finns spelare som Gervinho, Marouane Chamakh, Johan Djourou, Andre Santos, Francis Coquelin och Kieran Gibbs med i truppen.

I truppen finns även svenske mittfältaren Krisoffer Olsson tillsammans med andra talanger som Kyle Ebecilio och Thomas Eisfeld.