Medlemmar: 8851 st.
Visa menyn

Foto: Jocke Lander

Nya biljettpriser på Emirates Stadium.

Tre biljettkategorier nästa säsong

lör 14 jul 2012 kl 14:29

Från och med den kommande säsongen uppdaterar Arsenal sitt nuvarande biljettsystem. Istället för två biljettkategorier blir det nu tre.

Tidigare har Arsenalmatcherna delats in i kategori A- och kategori B-matcher. Kategori A-matcherna har tidigare varit Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea och Tottenham och mycket talar för att dessa kommer att bestå. Biljettpriset för dessa matcher kommer dock att höjas.

Den stora skillnaden gäller kategori B-matcherna, som nu delas upp i två olika kategorier där vissa matchbiljetter kommer att kosta lika mycket som under den gångna säsongen, medan andra kommer att falla under den nya C-kategorin och därmed bli billigare än tidigare.

Så fort Arsenal Sweden får prisdetaljer om de biljetter vi kommer att tilldelas under säsongen kommer säsongens inledande matcher öppna för biljettansökan. Den här säsongen kommer vi att skicka ut biljetterna med rekommenderat brev, på grund av att ett antal biljetter försvann i posten under förra säsongen, vilket innebär att en administrationsavgift kommer att tillkomma på biljettpriset. Den administrativa avgiften ska också täcka avgifter för kortköp och kommer därför inte återbetalas om man av någon anledning inte kan utnyttja sin tilldelade biljett.

Håll utkik på Arsenal.se under de kommande veckorna för mer information om biljetter säsongen 2012-13.

Kategoriseringen för säsongens första hemmamatcher ser ut så här:
Kategori C 18 Augusti Sunderland
Kategori C 15 September Southampton
Kategori A 29 September Chelsea
Kategori B 27 Oktober Queens Park Rangers
Kategori B 10 November Fulham
Kategori A 17 November Tottenham Hotspur
Kategori C 1 December Swansea City
Kategori C 8 December West Bromwich Albion
Kategori B 26 December West Ham United
Kategori B 29 December Newcastle United

Läs mer om de nya biljettkategorierna på Arsenal Independent Supporters´ Associations (AISA) hemsida.