Medlemmar: 7590 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger kämpar för att behålla van Persie.

Wenger: Jag vill behålla RvP

sön 22 jul 2012 kl 19:55

Van Persie cirkusen fortsätter allt jämnt. Det ryktas stundtals om att han är på väg bort från Arsenal. Men Arsene Wenger verkar inte ha några planer på att sälja sin skyttekung.

Det var inte allt för länge sedan Robin Van Persie gick ut på sin hemsida och meddelade att han inte tänker förlänga sitt kontrakt med Arsenal. Det har blivit till att det florerat rykten och spekulationer i media och Twitter angående holländarens framtid.
Arsene Wenger verkar i alla fall ha siktet inställt: Rvp stannar i Arsenal.
- För mig så är Van Persie en av dom bästa anfallarna i världen, om inte den bästa, och min önskan är att få behålla honom i klubben. Jag kommer att göra det som är bäst för Arsenal. Robin var en mycket exceptionell ledare förra året", sade bland annat Wenger till Arsenal.com.

Wenger som tidigare tappat flera andra viktiga kuggar vill inte riskera att upprepa samma misär.
- Om en transfer händer så händer den. Så länge du är i en klubb gör du ditt bästa för klubben och det är den enda stoltheten du kan ha som fotbollsspelare eller manager. Robin är fokuserad varje dag på sitt jobb. Han älskar fotboll, han älskar att spela och så länge han är här kommer han att göra det., avslutade Wenger.