Medlemmar: 6089 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Botlho återvänder till Brasilien.

Pedro Botelho lämnar Arsenal

tis 24 jul 2012 kl 11:15

Den brasilianska försvararen, Pedro Botelho lämnar Arsenal efter att han fått igenom en permanent flytt till Atletico Paranaense i hemlandet.

Pedro Botelho kom till Arsenal från Figueirense 2007 och han var då 22 år gammal. Han lånades direkt ut till det spanska laget, Salamanca i order om att säkra arbetstillstånd i England. Efter det följde utlåningar till Celta Vigo, Cartagena och Rayo Vallecano innan han under andra halvan av föregående säsong lånades ut till Levante.

Pedro som vanligtvis spelar vänsterback återvänder nu till Brasilien efter att ha säkrat en permanent flytt till Atletico Paranaense. Under sina fem år hos The Gunners gjorde han inte en enda match för A-laget.
- Det var på tiden att jag återvände till brasiliansk fotboll, berättar Pedro för klubbens officiella hemsida.
- Jag är fortfarande ung och jag vill se hur den brasilianska fotbollen är eftersom jag knappt har spelat där.