Medlemmar: 4973 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Spanskt intresse för Bendtner.

Helgens transfersnack

sön 29 jul 2012 kl 22:12

Asienturnén är över och The Gunners tar sig hem till London igen. Kan det innebära mer konkreta saker på transfermarknaden? Arsenal.se har i alla fall tagit ett Silly Season-varv. Häng med!

Vi öppnar med Vitrysslands Maradona, den gamle Arsenalspelaren Alexander Hleb, som numera är åter i hemlandet. De tekniske mittfältaren har skrivit på för Bate Borisov.
Läs mer här

Om Robin van Persie ska gå till Manchester United ska han ha samma lön som Wayne Rooney - annars blir det ingen övergång för holländaren som tackat nej till ett nytt treårskontrakt med Arsenal värt £130 000 i veckan och en sign-on-bonus på £5 miljoner.
Läs mer här

Manchester City kommer inte, om de lyckas värva RvP, att göra honom till klubbens bäst betalde spelare enligt Brian Marwood.
Läs mer här

Men Arsenal sägs vara sugna på att nobba alla bud för att markera mot övriga klubbar att man inte vill sälja sina bästa spelare och därför ha kvar van Persie.
Läs mer här

Southampton sägs vara sugna på att försöka att värva tillbaka Theo Walcott för £15 miljoner. Engelsmannen har ännu inte kommit överens med Arsenal om ett nytt kontrakt.
Läs mer här

Enligt Mail online kommer Arsenal att göra klart med Malagas Santi Cazorla på tisdag för runt £15 miljoner.
Läs mer här

Det verkar som att Andrej Arsjavin vill stanna i London och nu ska Fulham förbereda ett bud på ryssen som varit utlånad till Zenit under våren.
Läs mer här

Både Arsenal och Manchester United ska tillsammans med Stoke och QPR vara intresserade av Celtics mittfältare Victor Wanyama.
Läs mer här

Brassen Ganso ska vara på väg att nobba Arsenals intresse och istället skriva på ett nytt kontrakt med sin nuvarande klubb Santos.
Läs mer här

Det har varit mycket snack om Nuri Sahin och att Arsenal ska vara på väg att låna in Real Madridmittfältaren (något som Wenger förnekat under turnén i Asien).
Läs mer här

Celta Vigo ska vara den senaste i raden av klubbar som visat intresse för Nicklas Bendtner.
Läs mer här

Både Arsenal och Lyon sägs jaga PSG:s försvarare Mamadou Shako.
Läs mer här