Medlemmar: 8066 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Cazorla är nära Arsenal.

Dagens transfersnack

mån 30 jul 2012 kl 23:39

Silly season-cirkusen rullar vidare och idag gäller det allt från att van Persie vägrar spela ihop med Adebayor till att The Gunners är på jakt efter ännu en Southamptonyngling. Häng med!

Vi börjar med att Arsenal är suget på att värva Southamptons 17-åringe försvarsspelare Luke Shaw. Han kan bli den tredje talangen att lämna sydkusten för London.
Läs mer här

Boltontränaren Owen Coyle vill gärna låna Arsenals anfallare Benik Afobe nästa säsong.
Läs mer här

Manchester Citys tränare Roberto Mancini säger nu att han tror att det kommer att bli svårt att värva Robin van Persie i sommar.
Läs mer här

City gör i alla fall allt för att bli av med Emmanuel Adebayor och kan tänka sig att släppa honom gratis för att slippa lönechecken på £170 000 i veckan så att man kan värva RvP. Mirror säger dessutom att holländaren aldrig kommer att spela i samma klubb som Adebayor efter att han stampat honom i huvudet under en match 2009.
Läs mer här

Queens Park Rangers kommer att lägga bud på Arsenals Andrej Arsjavin i sommar.
Läs mer här

Arsenal ska vara nära att låna Nuri Sahin från Real Madrid enligt Turkishfootball.com.
Läs mer här

Malaga har stora ekonomiska problem och nu försöker ägaren, Shejk Abdullah Al Thani, sälja klubben till den albanske miljardären Rezart Taci. Men försäljningen kommer enligt SKY inte att påverka Santi Cazorlas framtid i klubben. Spanjoren vill till London och en övergång är nära.
Läs mer här

Arsene Wenger har nu bekräftat att Park, Squillaci och Bendtner är på väg att lämna Arsenal.
Läs mer här