Medlemmar: 8540 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det gick fort för Santos ... på vägen ...

Santos mardröm - riskerar fängelse

ons 22 aug 2012 kl 09:56

Andre Santos har hamnat i ett rejäla blåsväder. Den 29-årige brassen uppges ha kört i 210 km/h och värgrat stanna för polisen. Nu riskerar han två års fängelse om han fälls.

Andre Santos har gripits av polis misstänkt för allvarlig trafikfara och fortkörning. Han greps enligt uppgift 500 meter från Arsenal träningsarena av lokalpolisen i London. Andre Santos ska ha vinglat fram och tillbaka med sin svarta Maserati i flera kilometer innan polisen drog på blåljusen - Santos hade tydligen inga planer då på att stanna och blåste iväg i cirka 210 kilometer i timmen, enligt The Sun.

Efter några minuters biljakt så greps til lslut Andre Santos. Han riskerar nu att bli åtalad för bland annat fortkörning, framkallande av trafikfara och för att inte stannat på polisens order. Andre Santos riskerar också två års fängelse om han fälls i domstolen. Åtal har ännu inte väckts.