Medlemmar: 6225 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nu är det bara presentationen kvar för Cazorla.

Dagens transfersnack

tor 2 aug 2012 kl 22:41

Det är Cazorla här och det är Cazorla där. Man kan säga att det är Cazorla every f***ing where. Arsenal.se tar ett sent varv i silly season-världen. Häng med!

Vi kan nog snart räkna in Santi Cazorla som en Gooner. Överallt har det under dagen och kvällen skrivits om Malagas mittfältare till Arsenal. Han har flugit till London, fotograferats på flygplatsen, genomgått en läkarundersökning hos Arsenal och även skrivit på ett fyraårskontrakt. Prislappen varierar från 12-19 miljoner pund, men han lös ska vara £70 000 i veckan. Allt från Marca till BBC och Magala har meddelat att det är klart så vi kan nog förvänta oss att han presenteras under morgondagen. Artiklar i ämnet finns här:
BBC
Marca
SKY
Mirror

På väg in verkar även Real Madrids turkiske mittfältare Nuri Sahin vara. Enligt Mirror ska han själv vara sugen på spel i Arsenal, Real vill låna ut honom och The Gunners vill ha honom.
Läs mer här

Arsenal ska ännu inte ha fått något bud - men Barcelona sägs vilja ha Alex Song och om en sådan affär blir verklighet ska Arsenal jaga Celtics talang Victor Wanyama som ersättare.
Läs mer här

Fulhams tränare Martin Jol ska vara mycket intresserad av att försöka att värva Andrej Arsjavin till Craven Cottage.
Läs mer här

Det har givetvis skrivits en del om Robin van Persie också. Först kom rapporter om att en agent sagt att han nått en överenskommelse med Juventus, sedan kom rapporter om att italienarna tröttnat och har satt en deadline för en eventuell transfer till 7 augusti och sedan skulle van Persie med till Tyskland för att delta i Arsenals träningsläger.
Läs mer här

Benik Afobe ska i alla fall vara på väg att lånas ut till Bolton nästa säsong.
Läs mer här