Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vänder situation med van Persie?

van Persie - på väg att stanna?

lör 4 aug 2012 kl 10:56

Daily Star rapporterar idag att Robin van Persie numera är imponerad över Arsenals sommaraktivitet och kan tänka sig att skriva på ett nytt kontrakt med The Gunners.

Lukas Podolski och Olivier Giroud är redan klara. Santi Cazorla och Nuri Sahin på ingång. Detta ska enligt Daily Star fått Robin van Persie att imponeras över Arsenals ambition och holländaren ska nu tro att The Gunners kan vara med och kriga om ligasegern. Därför kan han tänka sig att skriva på ett nytt kontrakt med klubben.

RvP ska enligt tidningen också vara besviken på de klubbar som jagat honom - Manchesterklubbarna och Juventus. Deras intresse och ambition för att värva skyttekungen ska ha svalnat i och med att Arsenal inte går med på att sälja för mindre än 25 miljoner pund.

Enligt tidigare rapporter ska van Persie fortfarande vara väldigt populär bland de andra spelarna trots att han på sin hemsida tidigare i sommar deklarerade att han inte kommer att skriva på ett nytt kontrakt med klubben.

Han ska också enligt uppgift träna hårt på Colney och resa med laget till Tyskland nästa vecka.