Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mirallas kan ersätta van Persie om han lämnar.

Helgens transfersnack

mån 6 aug 2012 kl 08:01

Mindre än två veckor kvar till säsongsöppningen av Premier League och silly season rullar vidare. Arsenal.se kollar vad som hänt i helgen. Häng med!

Vi börjar med Robin van Persie som tydligen ska vara imponerad över det som Arsenal värvat (Cazorla inkluderad) och kan nu tänka sig att göra en U-turn och skriva på ett nytt kontrakt med klubben.
Läs mer här

Manchester Citys coach Roberto Mancini säger nu till italienska SKY att han inte tror att van Persie kommer att bli en City-spelare.
Läs mer här

Men Manchester Uniteds tränare Alex Ferguson stannade hemma från lagets resa till Norge för att jobba med att försöka köpa loss van Persie - enligt Daily Mail.
Läs mer här

Till och med FIFA gick ut med att Santi Cazorla var klar för Arsenal och nu väntar vi bara på att klubbens ska offentliggöra övergången. Imorgon är det senaste - men det har vi ju hört förut.

Arsenal ska vara intresserade av att köpa loss Olympiakos belgiske anfallare Kevin Mirallas om affären med van Persie drar ut på tiden.
Läs mer här

Enligt en rysk tidning ska QPR vara beredda att låna Andrej Arsjavin och betala hans höga lön. Dealen ska även innefatta en köpklausul.

Barcelona ska vara beredda att slanta upp £15 miljoner för att få loss Arsenals mittfältare Alex Song.
Läs mer här

Arsene Wenger ska vara intresserad av Ajax ytterback Gregory van der Wiel - som bara har ett år kvar på kontraktet med Amsterdamklubben.
Läs mer här