Medlemmar: 8066 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Squillaci är aktuell för Olympiakos.

Dagens transfersnack

lör 11 aug 2012 kl 00:10

Spelare är på väg in och spelare är på väg ut. Det är med andra ord precis som vanligt i transfercirkusen som nu tar en tur kring spelare som Song, Squillaci och Vela. Häng med!

Enligt journalisten Duncan Castles är Barcelona väldigt nära att dra till sig Arsenals mittfältsmotor Alex Song. Man är villiga att erbjuda honom upp till €5m i årlig lön och enligt senaste rapporterna sägs man vara redo att börja förhandla med Arsenal.
Läs mer här

Arsenal har den senaste veckan kopplats samman med Celtics mittfältare Ki Sung-Yueng, men sydkoreanen själv verkar inte ha någon aning om intresset, utan vill bara vila och ser fram emot nästa säsong i den skotska ligan.
Läs mer här

Rapporter i Frankrike gör gällande att Olympiakos vill värva Sebastian Squillaci för cirkus £1 miljon. Arsenal är villiga att släppa fransmannen som inte gjort någon större succé i London, men klubbarna har ännu inte börjat förhandla.
Läs mer här 

En annan spelare som floppat rejält i Arsenal är Ju Young Park som Arsenal nu sägs vara villiga att släppa till vrakpris. Sydkoreanen har under de senaste veckorna spelat OS-fotboll och imponerat stort, precis som han alltid gör i landslaget. Frågan är om något klubblag uppmärksammat hans OS-succé och vill värva honom?
Läs mer här

Igår bekräftade Arsenal äntligen att man sålt Carlos Vela till Real Sociedad. Enligt rapporter skall vi ha sålt mexikanen för så lite som £2,3 miljoner, men lagt på en add-on i kontraktet vilket innebär att Arsenal får 50 % av pengarna ifall Vela skulle säljas till en annan klubb.
Läs mer här