Medlemmar: 4972 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ryo skickas på lån igen.

Ryo lånas ut till Wigan

mån 13 aug 2012 kl 13:32

Den 19-årige japanen, Ryo Miyaichi lånas ut från Arsenal till Wigan. Lånekontraktet gäller över hela säsongen 2012/13.

Arsenals snabba asiat, Ryo var under fyra månader i slutet av förra säsongen utlånad till Bolton där han blev en favorit bland fansen. Han gjorde hela fjorton matcher för Bolton men innan det hade han samma säsong gjort två inhopp i Ligacupen för Arsenal mot Shrewsbury Town och Bolton samtidigt som han regelbundet spelade med reserverna. Under förra säsongen spelade han även sina första nittio minuter för det japanska landslaget i en träningsmatch mot Azerbajdzjan i maj 2012.

Ryo lämnar alltså Arsenal nu och lånas ut till Wigan för att få A-lagserfarenhet under Roberto Martinez.