Medlemmar: 8902 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Song trivs i Arsenal.

Dagens transfersnack

mån 13 aug 2012 kl 13:38

Alex Song är lycklig i Arsenal, Nuri Sahin vill till Premier League och Ryo Myiachi är klar för Wigan (lån). Det är några av dagens rykten och affärer. Häng med!

Alex Song erkänner att flera klubbar, bl.a. Barcelona, är intresserade av honom, men att han är en Arsenal-spelare och är väldigt lycklig över att vara det. Det sägs även att han är beredd att förlänga sitt nuvarande kontrakt som sträcker sig till 2015.
Läs mer här

Ryo Miyachi är nu klar för Wigan. Var dock inte oroliga då det inte handlar om en permanent flytt, utan Ryo lånas ut ett år till nordvästra England där han förhoppningsvis gör ett bra jobb den kommande säsongen.
Läs mer här

Nuri Sahin är på väg att bli utlånad från Real Madrid och har nu fått ett sista klartecken från José Mourinho. Sahin har fått flera anbud från bland andra Galatasaray, Liverpool, Tottenham och Arsenal, men den turkiske landslagsmannen vill spela Champions League-fotboll och Arsenal sägs vara det troligaste alternativet.
Läs mer här 

Arsenal har sedan länge varit intresserade av Yann M'Vila, men efter hans problemfyllda tid i både det franska landslaget och Rennes har man nu blickat annanstans. Tottenham sägs nu istället vara beredda att ge sig in i jakten på M'Vila som inte har någonting emot att stanna i Rennes, men helst flyttar.
Läs mer här

Arsene Wenger vill verkligen inte släppa Robin van Persie och säger att holländaren fortfarande är en stor del i lagbygget.
Läs mer här