Medlemmar: 8905 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Park är på väg till Mellanöstern.

Dagens transfersnack

tis 14 aug 2012 kl 20:12

Robin van Persie, Alex Song, Ju Young Park, Marouane Chamakh och M'Baye Niang är bara några av de spelare som det surras om just nu. Häng med!

Robin van Persie dominerar de engelska löpsidorna i detta nuet. Hela transfercirkusen verkar kretsa kring holländaren och de senaste rapporterna gör gällande att han är på väg till Manchester United för lite mer än £20 miljoner.
Läs mer här

Alex Song är en ryktenas man även han. Kamerunen har kopplats samman med Barcelona under en längre tid och har erkänt att det är flera klubbar som är intresserade av honom. Arsène Wenger menar dock att allt mediasnack kring Song är ingenting annat än nonsens.
Läs mer här

Ju Young Park har inte haft en kanonsäsong i Arsenal, vilket är anledningen varför han är på väg bort från London. De senaste ryktena placerar honom i den Förenade Arabemiraten och närmare sagt Al-Ain.
Läs mer här 

En annan spelare som inte haft ett toppenår är Marouane Chamakh, men även han sägs vara på väg bort. Om Arsenal får svårigheter att sälja honom kan han alltid lånas ut till Blackburn. Steve Keane sägs vara ett stort fan och vill gärna låna marockanen.
Läs mer här

Supertalangen M'Baye Niang provspelade med Arsenal för ett par veckor sedan. Arsene lade sedan ett bud på Caen-anfallaren, men det blev inte accepterat. Förutom Milan och Manchester City ger sig nu Everton in i jakten på anfallaren som redan beskrivits som ett "fenomen".
Läs mer här