Medlemmar: 8705 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jack WIlshere - Arsenals nummer 10.

Wilshere tilldelas nummer 10

fre 17 aug 2012 kl 13:20

Efter att Robin van Persie lämnade Arsenal blev nummer 10 ledigt och det ryktades om att Podolski skulle ta över nummret men unge Jack Wilshere byter nu från nummer 19 till 10.

Tidigare idag skrev Robin van Persie på sitt personliga kontrakt med Manchester United, vilket gjorde transfern från Arsenal komplett. Detta ledde till att nummer 10 blev ledigt i Arsenal och det som länge ryktades skulle bli Podolski nya nummer blev istället det nya numret som Jack Wilshere kommer att bära.

Wilsheres gamla nummer, 19 övertog nyförvärvet Santi Cazorla. Lukas Podolski tar över 9:an från Park som istället ska spela med 30 på ryggen.
- Det är en stor ära för mig, berättar Wilshere för Arsenal.com efter att han tilldelats sitt nya tröjnummer. Att få nummer 10 på tröjan igen i klubben betyder så mycket för mig eftersom jag bar det i ungdomslagen i Arsenal. Den (10:an) har en speciell betydelse för alla attackerande eller kreativa spelare. Jag känner mig stolt över att bära den nu efter att några av klubbens riktiga legendarer har haft den, till exempel Dennis Bergkamp. Nu är jag ännu mera spänd över att återvända till spel och ära tröjan.