Medlemmar: 5807 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Songs dagar i klubben ser ut att vara räknade.

Song utsparkad ur klubben?

fre 17 aug 2012 kl 16:06

"Tillförlitliga källor" uppger att Alex Song mer eller mindre har fått sparken från Arsenal.

Det har ryktats om intresse från Barcelona de senaste veckorna, och allt mer tyder nu på att Alex Song har gjort sin sista match för Arsenal. Det är förvisso ännu bara rykten, men Arsene Wenger medgav i dag på en presskonferens att någonting kunde hända med Song och nu kommer också uppgifter om att allt är klart och kommer att presenteras inom ett par dagar.

Som alltid ska man vara försiktig när det gäller Twitter, men den normalt mycket pålitlige @AFCAMDEN, som har haft rätt om i princip allting den här sommaren, påstår att Alex Song "has officially left Arsenal" och att det offentliggörs inom ett par dagar. Han har också tidigare skrivit om attitydproblem hos Song och att detta skulle ligga till grund för att Wenger vill bli av med honom och det ska också vara det som nu har skett.

Sant eller inte visar sig inom ett par dagar - men så här mycket rök finns det sällan utan en eld under.