Medlemmar: 8706 st.

Tung start på säsongen för U18-laget.

Storförlust för U18 i premiären

lör 18 aug 2012 kl 20:35

Precis som A-laget så spelade även Arsenals U18-lag sin första seriematch för säsongen idag när man gästade Bolton. Arsenals ungdomar fick sig en rejäl överkörare då Bolton vann med 5-1.

Arsenals unga spelare i U18-laget fick en riktigt tuff start på säsongen idag då man mötte Bolton Wanderers ungdomar och fick stryk med hela 5-1. Elliot Newby öppnade målskyttet för hemmalaget i den första halvleken innan Zach Clough och Thomas Youngs utökade ledningen med två mål var under den andra halvleken. I slutskedet av matchen reducerade dock Arsenals spanske mittfältare, Jon Toral till 5-1 som sedan också blev slutresultatet.

Vi får hoppas på ett bättre resultat för U18 nästa lördag då man spelar borta mot Blackburn Rovers.

Arsenals reserver spelar på måndag sin första match för säsongen och det på Emirates Stadium i den nya U21-serien. Det är just Bolton som står för motståndet då också. Svenske Kristoffer Olsson kommer troligtvis att spela den matchen då han inte var med i truppen till dagens U18-match.

Bolton-Arsenal 5-1

Josh Vickers - Alfred Mugabo, Isaac Hayden (C), Zac Fagan, Brandon Ormonde-Ottewill - Glen Kamara, Jack Jebb, Jon Toral - Tarum Dawkins, Anthony Jeffrey, Austin Lipman.