Medlemmar: 5524 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sahin är nära Arsenal på lån.

Sahin till Arsenal på lån?

mån 20 aug 2012 kl 11:29

Enligt BBC är Nuri Sahin på väg till Arsenal på lån, och det kommer enligt reportern David Ornstein bli klart i början av veckan.

Den pålitlige reportern David Ornstein skriver att det handlar om ett lån som sträcker sig över hela säsongen 2012/13 inklusive en option att köpa spelaren i slutet av låneperioden. Summan ska enligt rapporter ligga på runt 8 miljoner euro.

Den 23-årige mittfältaren har sedan tidigare rapporterats få tillstånd av sin nuvarande klubb Real Madrid att missa en träning för att göra klart med sin framtid. Jamie Sanderson, som driver Young Guns Blog, menar att Sahin inte skulle vara en ersättare för Alex Song som packat väskorna för soliga Katalonien, utan för Jack Wilshere som inte beräknas vara tillbaka förrän om ungefär två månader. Blir affären klar så tidigt som det rapporteras kommer Sahin kunna spela redan på söndag mot Stoke.