Medlemmar: 8849 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Åk och se Arsenal och Cazorla i höst!

Senaste nytt om biljetterna

ons 29 aug 2012 kl 11:14

Här finns senaste nytt rörande biljetter till höstens hemmamatcher på Emirates Stadium.

Arsenal v Southampton (15 september)
Alla sökande har tilldelats biljett. Vi har inte fått biljetterna än. De skickas ut så fort vi får dem från England.
En biljett finns till salu. Är du intresserad?
Mejla biljetter@arsenal.se

Arsenal v Chelsea (29 september)
60 av 78 sökande har tilldelats biljett. Ett par sökande har inte fått besked i sin profil och detta beror på att den medlemmen som var sist på listan sökt fyra biljetter, men bara tilldelats två. Så fort de lämnar besked om hur de vill göra kommer ni som inte fått besked att meddelas om ni tilldelats eller ej.
Ni som inte tilldelats biljett - vänligen mejla kontonummer, inklusive clearingnummer, till biljetter@arsenal.se för återbetalning.
Biljetterna skickas ut så fort de kommer till Sverige.

Arsenal v QPR (27 oktober)
Vi har ännu inte fått tilldelning av Arsenal. Så fort den kommer meddelas detta via de sökandes profiler och via biljettsidan.

KOMMANDE HÖSTMATCHER
Vi kommer inte att lägga ut några fler höstmatcher till försäljning innan Champions League-programmet är spikat. Lottningen är på torsdag klockan 17.45.
I början av nästa vecka kommer det även bestämmas vilken eller vilka matcher som kommer att ingå i höstens medlemsresa. Då fattas beslut om den eller dessa matcher bara ska vara tillgänglig för medlemsresa eller om det ska säljas lösbiljetter också.

BILJETTSLÄPP
Vi skulle uppskatta om ni inte skickar in frågor till oss när matcherna öppnar för ansökan. Så fort vi har all info så kommer vi att meddela på hemsidan när matcherna släpps. Innan dess har vi ingen information. Vi meddelar alltid så snabbt vi kan.