Medlemmar: 8851 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Snart får vi se Wilshere på planen igen.

Wilshere tillbaka i full träning

tor 20 sep 2012 kl 18:03

Jack Wilshere är nu tillbaka i full träning för första gången på över ett år och han kommer allt närmare en comeback för Arsenal. Även Frimpong är tillbaka i träning efter skada. 

Den engelska mittfältaren, Jack Wilshere har inte spelat en fotbollsmatch sedan den 31 juli förra året. Detta på grund av att han i den matchen drog på sig en ankelskada som var så pass allvarlig att han under hela förra säsongen fick spendera sin tid i gymmet och köra rehabträning. I somras tvingades Wilshere även till en knäoperation. Operationen genomfördes i Sverige hos en specialist i Umeå.

Nu har vi förhoppningsvis sett slutet på den här tragiska skadeperioden då Jack är tillbaka i full träning på London Colney. Tränaren, Arsene Wenger är nöjd över att ha honom tillbaka men säger att man ska låta honom göra några träningar till innan man släpper in honom i matchspel.
- Vi är så nöjda över att Jack är tillbaka i full träning, berättar fransmannen för Arsenal.com.
- Det har gått fjorton månader och det är en lång tid för någon i hans ålder. Det är en evighet, men glädjande nyheter att han är tillbaka. Vi måste ge honom några träningar för att se hur han och hans kropp svarar på det. Just nu är det ett väldigt känsligt skede vi befinner oss i och det gäller att ta rätt beslut när man ska släppa in honom i spel. Detta kommer vi att behandla dag för dag.

Det var inte slut på de goda nyheterna där då det även rapporterats att Wilsheres lagkamrat, Emmanuel Frimpong är tillbaka i träning även han efter att han återhämtat sig från sin ligamentskada. Frimpong har inte varit i spel sedan han ådrog sig skadan i februari när han var på lån hos Wolverhampton.