Medlemmar: 4605 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Toral gjorde två för U18-laget som vann mot West Ham.

3-0-vinst för Arsenal U18

lör 22 sep 2012 kl 13:59

Arsenals U18-lag tog sin andra 3-0-vinst för veckan idag när man slog West Ham hemma på London Colney. 

Pat Hollands mannar i Arsenal U18 vann tidigare idag bekvämt med 3-0 borta mot West Ham. Jack Jebb som i torsdags skrev på sitt första proffskontrakt med klubben gav The Gunners ledningen redan efter fyra minuters spel då han mötte upp Brandon Ormonde-Ottewills inlägg och styrde bollen i nät. 1-0.

Sedan dröjde det till andra halvleken innan nästa mål skulle komma men fram tills dess var det ändå Arsenal som dominerade spelmässigt och chansmässigt. Efter sextio minuters spel skulle hemmalaget uttöka ledningen till 2-0 och det genom Jon Toral på straff efter att Anthony Jeffrey fällts i straffområdet. 

3-0 kom i den 75:e matchminuten då Jon Toral mötte Jack Jebbs inlägg med pannan och tryckte in den bakom Jake Larkins i West Ham-målet. Detta blev matchens sista mål och Arsenal U18s tredje vinst för säsongen var ett faktum.

Arsenal-West Ham 3-0

Mål: 1-0 Jebb (4), 2-0 Toral (62) (straff), 3-0 Toral (75).

Så spelade Arsenal:

Josh Vickers - Alfred Mugabo, Glen Kamara, Zac Fagan, Brandon Ormonde-Ottewill - Isaac Hayden, Jack Jebb, Tarum Dawkins, Jon Toral (80) - Anthony Jeffrey, Austin Lipman.

Avbytare: Reice Charles-Cook, Leander Siemann (80), Thomas Dallison, Arinse Uade.