Medlemmar: 8849 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Frimpong gjorde comeback efter skadan mot Coventry.

Frimpong: "Skönt att vara tillbaka"

tor 27 sep 2012 kl 09:24

Frimpong gjorde en efterlängtad comeback i mötet med Coventry och han är glad över att vara tillbaka i spel.

Frimpong ådrog sig en knäskada då han var på lån hos Wolves. Sedan i februari har han kämpat för att komma tillbaka och i 6-1 segern mot Coventry under onsdagskvällen spelade han sina första minuter på sju månader. 20-åringen fick 20 minuter och han var lycklig över att vara tillbaka på planen och rörd över mottagandet från fansen.
- Det är skönt att vara tillbaka efter allt hårt arbete i gymmet, jag är bara glad över att spela fotboll igen, sa han till Arsenal Player efter matchen.
- Jag är en fotbollsspelare. Allt jag vill är att vara där ute och hjälpa mitt lag, oavsett om jag är tillräckligt frisk för att spela eller vara med i laget. Jag vill bara vara där ute med de andra killarna och hjälpa laget framåt.

Han erkände också att han blivit rörd av fansens mottagande när han kom ut på planen:
- Publikens reaktion gjorde mig glad såklart, och den visar att de uppskattar mig här. Det är alltid en fin gest och jag är bara lycklig över att kunna vara här och hjälpa till.

I sann Frimpong-anda pratade han sedan om tacklingar och han menar på att det är viktigt att få upp sin matchträning igen och bli van vid lite tuffa tag.
- Jag tror att det är viktigt när man kommer tillbaka från en svår skada. Man vill att folk ska försöka sparka runt en lite. Jag gjorde en bra tackling, men jag ville göra fler!

Det känns som att det kommer komma många fler tacklingar från Frimpong under hans Arsenalkarriär men för tillfället känns det bra att kunna hälsa honom välkommen tillbaka.