Medlemmar: 4771 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Laura Harvey ledde Arsenals damer till guld igen.

Arsenals damer mästare igen

sön 30 sep 2012 kl 19:58

Arsenals damlag kunde ikväll titulera sig mästare av England för nionde året i rad och för fjortonde gången totalt.

Laura Harvey som är coach för Arsenals Ladies kunde redan innan kvällens match mot Doncaster meddela sina tjejer att man var mästare i England igen då Birmingham tappat poäng borta mot Bristol Academy. För just Laura Harvey var det den femte ligatiteln som man bärgat under hennes tid i klubben. Arsenal Ladies har nu bärgat nio raka ligatitlar och totalt har det blivit fjorton i hela historien.

Damerna har ännu fler titlar kvar att spela om den här säsongen då man just nu är i 16-delsfinal mot Barcelona i Champions League och ska spela final i The FA WSL Continental Cup mot Birmingham den 10:e oktober.